Tantra amager massageklinik kbh

2 adskilte rum. Og vil du gerne give en gave, hvor I sammen deler en oplevelse med selvforkælelsen i højsædet? Book online her, if booking within 5 hours, please book by phone. Så er par massage i København en rigtig god idé, hvor både dig og din partner kan opleve total afslapning. Måske har I en stresset hverdag? (Copenhagen Heart Awakening Institute der er et af de ældste og mest velrenommerede tantrainstitutter i Danmark. Vi ligger nemlig ikke langt fra Kongens Nytorv. Vores thai massage i KBH har en holistisk tilgang, hvor der tages hånd om både din krop og dit sinds velvære.

Tantra amager massageklinik kbh - Massageklinik

Copenhagen Tantra er for. Oktober 2018 i Valbyhallen. Ved par olie massage i København, kan du være sikker på, vi kun bruger æteriske olier blandet op med naturrig massage olie.

Homo: Tantra amager massageklinik kbh

Adressen er Hindegade 5, hvortil det er nemt at russian brides erfahrungen schwaz komme med offentlig transport. Vi byder både nye og gamle klienter velkommen på Tagensvej 85C, 2200 Kbh i Center for krop og bevidsthed. En prøvebehandling for 200. . Her på Golden Star Wellness kan I altid ringe og bestille par massage i København. Alsidige behandlinger par massage i København. Time1 time1 time2 timer aiOlieTantraPar-massage. Par massage i KBH Book tid hos Golden Star Wellness. tantra amager massageklinik kbh

0 kommentarer til “Tantra amager massageklinik kbh

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *